Register-Taxateur VRT Rob de Koe

“Het vak boeit mij nog elke dag. De vele contacten met al die verschillende ondernemers houden mij betrokken en gemotiveerd om mij voor hen in te zetten. Ik spreek veel mensen en vind het interessant om te zien hoe zij hun markt benaderen en hun bedrijf voeren. Dat is overal weer anders en daar leer ik zelf ook veel van. Daarnaast vind ik het leuk om mijn kennis en ervaring te delen met jongere collega’s.”

Taxateur Rob de Koe

 

Rob de Koe is de founding father van bureau TAX. Hij volgde een bouwkundige opleiding, maar ontdekte – dankzij het bedrijf van zijn vader – dat hij de wereld van verzekeringen ook erg interessant vond. Hij volgde een opleiding tot register taxateur en ging aan de slag. Zo combineerde hij voor hem ‘de best of both worlds’ en startte in 2000 bureau TAX. Aanvankelijk werkte hij alleen, maar al snel deden enkele stagiaires hun intrede. Een aantal van hen werkt nog steeds bij bureau TAX. Het team groeide gestaag en het bedrijf verhuisde twee keer na een grotere locatie.

 

Permanente scholing taxateurs

 

Permanente educatie is belangrijk in ons vak, wij worden regelmatig bijgeschoold door VRT en NIVRE. Als ik iets heb geleerd van al die jaren als taxateur dan is het wel het belang van je netwerk. Daarom vind ik het essentieel dat bureau TAX veel langdurige relaties heeft. Met hen hebben we stuk voor stuk een vertrouwensband opgebouwd. Persoonlijk contact is erg belangrijk in ons vak. Dat maakt het werk nog boeiender en zo kunnen we hen nog beter van dienst zijn. Proactief en meedenkend, graag bereid een stapje extra te zetten. Kenmerken van onze manier van werken. Daar staat hele team achter. Dat hoeven we niet te leren, dat gaat eigenlijk vanzelf.” .

“Proactief werken is onze kracht!”

Ma t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Argonstraat 1a, 7463 PD Rijssen

Mailen

info@bureau-tax.nl