Binnendienstmedewerker Elisa Tijhof

Elisa Tijhof werkt sinds 2018 fulltime bij Bureau TAX. Ze verzorgt de taxatierapporten, vanaf het concept tot en met het definitieve rapport. Verder doet zij de facturatie en verzorgt ze de eerste lijn aan de telefoon: “Ik kom zelf uit de zorg en wilde graag wat anders doen. Bij bureau TAX heb ik mijn draai helemaal gevonden!”

Stadhuistaal

“Natuurlijk had ik geen ervaring maar met de hulp van mijn collega’s ben ik snel en goed ingewerkt. De ‘stadhuistaal’ was in het begin wel even wennen, maar dat heb ik al lang onder de knie. Ik heb geen ambitie om zelf taxateur te worden, laat mij het binnen maar regelen, dat doe ik het liefste!”

Geheimhoudingsplicht

“Met een gezond verstand en nuchterheid kom je een heel eind, dat heb ik hier wel geleerd. Je bent met mensen bezig, daar moet je altijd discreet mee omgaan. We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid en nemen de geheimhoudingsplicht uiterst serieus. Dat gaat eigenlijk vanzelf.”

Papierwerk

In dit vak wordt alles nog vaak ‘old school’ opgeslagen. Ouderwets papierwerk dus. “Ik ben al een tijd bezig om alle papieren dossiers te digitaliseren. Het geeft me veel voldoening als er weer een la met dossiers is verwerkt, daar krijg ik veel energie van.”

Nooit saai

“Onze klantenkring is erg veelzijdig. Het werk is dus nooit saai. Ons bureau doet taxaties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren. Van winkels, opstallen, woonhuizen, villa’s tot appartementen, inboedel. Dat maakt het vak boeiend en iedere keer weer anders.”

Serieus

Elisa werkt samen met een fijn team: “We doen het samen, iedereen heeft zijn verantwoordelijkheden en met elkaar zorgen dat het voor elkaar komt! Er is tijd voor een dolletje af en toe, maar we bespreken ook serieuze zaken met elkaar. Dat is erg prettig. En ik mag mijn hond meenemen naar kantoor, hoe fijn is dat!”

Nieuwbouw

In 2022 verhuist bureau TAX naar een nieuw pand in Enter. Elisa dacht actief mee over de inrichting: “Ons nieuwe kantoor wordt strak, fris en modern ingericht. We verheugen ons erop!”

“Altijd met mensen bezig”

Ma t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Argonstraat 1a, 7463 PD Rijssen

Mailen

info@bureau-tax.nl