Vacatures

Vacature gecertificeerd Register-Taxateur (VRT)

Bureau TAX groeit! Daarom zijn we op zoek naar een: 


gecertificeerd 
Register-Taxateur (VRT) m/v

 
Dit ga je doen
Jouw thuisbasis is ons kantoor in Rijssen[1]. Van daaruit bezoek je onze opdrachtgevers in heel Nederland. Op al die verschillende locaties verzorg je taxaties van o.a. opstallenbedrijfsinventarissen conform artikel 7:960BW. Onze klantenkring is gevarieerd. Van agrarische ondernemers tot horecagelegenheden, van productiebedrijven tot studentenhuizen, je ziet nog eens iets van het land. En je neemt overal direct een kijkje in de keuken. Met jouw expertise weet je feilloos zaken op waarde te schatten. Letterlijk en figuurlijk. Of het nu gaat om een fabrieksgebouw of de waardering van een bedrijfsinventaris. 
Never a dull moment dus!
 
Dit ben jij
Je bent gecertificeerd Register-Taxateur, dus inschreven in het register (VRT) en beschikt over de nodige ervaring. Daarnaast heb je een bouwkundige achtergrond. Je draait je hand niet om voor een uitdagende opstal- of inventaristaxatie en weet daar feilloos de juiste rapportages van te maken. Proactief werken is jouw tweede natuur en je denkt voortdurend mee over de beste oplossingen voor elke klant. Dat doe je no-nonsense en met een heldere analyse. Vanzelfsprekend werk je conform artikel 7 960 BW. Je bent betrokken bij je opdrachtgevers, gezond assertief, breed inzetbaar en staat open voor aanvullende opleidingen. Jouw sociale vaardigheden passen bij dit vak en je beschikt over een flinke portie empathie. Hoewel je goed zelfstandig kunt werken ben je zeker geen Einzelgänger.
 
Dit bieden we je
Een divers, ervaren team dat gaat voor een goed resultaat. Samen zetten we graag een paar extra stappen voor onze klanten. We werken flink door, maar er is ook ruimte voor gezelligheid en humor. Twentse nuchterheid kenmerkt de wortels van ons kantoor. En zo zijn onze manieren. We bieden je een prima salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en werktijden in overleg. Na een proefperiode gaan we graag een dienstverband met je aan.
 
Hier kom je terecht
Bureau TAX is gespecialiseerd in taxaties van bedrijfsinventarissen en opstallen voor verzekeringsdoeleinden. Daarnaast verzorgen we economische taxaties en waarderingen van inventarissen, bijvoorbeeld bij een overname of huurbepaling. Onze klantenkring is breed: van horeca tot metaalbewerking en van ziekenhuis tot mkb-bedrijf, van VvE tot scholengemeenschap. We werken nauw samen met landelijk opererende assurantiekantoren.
Bureau TAX is gevestigd in het oosten van het land en werkzaam in heel Nederland.
Ons team bestaat uit zes professionals. We zijn aangesloten bij de VRT en het NIVRE.
 
Iets voor jou?
Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan je motivatie en cv naar info@bureau-tax.nl.
Wil je meer weten over deze functie? Bel dan: 0548 – 54 26 37.

Ma t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

De Bree 18, 7468 DN Enter

Mailen

info@bureau-tax.nl