Taxaties op maat

Bij Bureau TAX kunt u terecht voor professionele, erkende taxaties voor vrijwel alle branches.

Al in 1688 werd de eerste verzekeringspolis verkocht aan de VOC, omdat de scheepvaart naar Indië blootstond aan grote risico’s. De Nederlander Evert van Heijningen verkocht deze polis aan de VOC.

Het is dus van alle tijden dat ondernemers risico’s willen afdekken die ze met eigen middelen niet kunnen dragen. Echter, men denkt vaak ten onrechte dat een verzekering voldoende is. Onze tip: verdiep u goed in de polis om te zien waar u precies voor verzekerd bent, maar vooral: voor welk bedrag? Zo zijn bedrijfsinventarissen meestal verzekerd voor de dagwaarde, ook als in de polis een nieuwwaardeclausule is opgenomen!

In veel gevallen weet ook een verzekeraar niet wat de waarde precies is van een bedrijfsinventaris of van de opstallen. Het gevaar van onder- of oververzekering ligt dan op de loer.

Taxatierapport voorkomt (te) lage uitkering

Daar is iets aan te doen. Met een taxatie stellen we de exacte waarde van de bedrijfsinventaris en/of opstallen vast. Met zo’n erkend taxatierapport – volgens artikel 7:960 BW – van de nieuwwaarde van de inventaris – en van de opstallen op basis van herbouwwaarde – ontvangt u bij schade dus écht een uitkering volgens deze uitgangspunten. Zo voorkomt u financiële problemen en frustratie. Want bij schade heeft u al genoeg aan uw hoofd. Meer weten? Neem contact op met ons team van erkende VRT-taxateurs.

Ma t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

De Bree 18, 7468 DN Enter

Mailen

info@bureau-tax.nl