Gecertificeerde taxateurs

Onze taxateurs zijn gecertificeerd en stellen hun rapportages op conform de richtlijnen van de VRT, het verenigingsregister van taxateurs. Bureau TAX is aangesloten bij de brancheorganisatie NIVRE.

 

 

NIVRE

‘Stichting NIVRE werd in december 1991 opgericht met als doel het beroep expert te beschermen en waar mogelijk kwalitatief te verbeteren. De stichting is opgericht vanuit Bureau Coördinatie Expertise (BCE), vanuit de behoefte om schade-experts te gaan kwalificeren, en om de belangen van die beroepsgroep te behartigen.

 

Het NIVRE is een stichting voor de bevordering en instandhouding van de deskundigheid en overige kwaliteiten van de beroepsuitoefening van deskundigen op het terrein van schadevaststelling en verwante deskundigheden. Daarnaast is het een platform en aanspreekpunt voor overleg tussen expertise-, inspectie- en taxatiebureaus en alle voor hen relevante partij.’

Erkende taxaties en rapportages

Dit betekent dat onze rapporten door verzekeraars worden geaccepteerd en dat er bij eventuele klachten altijd een tuchtcommissie ingeschakeld kan worden. Uiteraard beschikken wij over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Ma t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Argonstraat 1a, 7463 PD Rijssen

Mailen

info@bureau-tax.nl