Taxateur / registerexpert NIVRE Hermi Schoolkate

Hermi werkt circa veertig jaar in de branche. Bij toeval kwam zij te werken bij een expertise/taxatiebureau c.q. makelaardij: “Ik ben hier echt bij toeval terechtgekomen”, lacht Hermi. Ze volgde diverse studies en is nu al geruime tijd RMIA (registermakelaar in assurantie) en registerexpert van de NIVRE.

Veel bagage

Hermi is dus gepokt en gemazeld in het vak en bracht veel ervaring mee: “Rob en Bart-Jan zijn een jonger dan ik. Het is leuk om elkaar aan te vullen, we doen het echt samen. We leren van elkaar en houden elkaar scherp.

 

Specialisatie

In dit vak heb je veel concurrenten. Dus eigenlijk moeten we ‘alles’ kunnen. Ik heb geen echte specialisatie. Soms schakelen wij een branchegenoot in voor specifieke zaken, zoals bijvoorbeeld zeiljachten/botters etc.

 

Commitment

Ik vind het heel belangrijk dat de kwaliteit van het werk wordt gewaarborgd. Dat doen we o.a. door vakinhoudelijke studies te volgen en bijeenkomsten te bezoeken. Je moet wel commitment hebben en bijblijven. Je bent tenslotte nooit uitgeleerd, dit vak is altijd in beweging.”

 

Uitgebreide klantenkring

Dagelijks passeren diverse zaken het bureau van Hermi: “Ik heb een erg leuk vak, het is nooit saai. Je komt overal en spreekt veel verschillende mensen. Het geeft veel voldoening om nauwkeurig het werk uit te voeren”.

“Nooit uitgeleerd”

Ma t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Argonstraat 1a, 7463 PD Rijssen

Mailen

info@bureau-tax.nl